2012. február 25., szombat

Benfish fekete kabát .

Test your Business English General angol könyv !!! - Jelenlegi ára: 999 Ft
Eladó a képeken látható Test your Business English General Usage (J. S. McKellen könyve). A könyv 95 oldalas.
Témakörök: in the office, companies and management, money, selling, foreign trade.
A könyv könyvtári példány volt, így a kategorizáláshoz szükséges dolgok rajta és benne vannak. A belső lapok néhol sárgák, de ezt leszámítva tökéletes állapotban vannak. Nincs beleírva, nincs szakadt lap, vagy ilyesmi. A borító még meg sem gyűrődött, szerintem az állásban sárgult meg, mert néhány lap széle sárgább, valószínű, ahogy a napfény érte. Látszik a képeken.
Termékeim között még sok más szépirodalmi, számítástechnikai és műszaki könyv van. Biztos találsz számodra fontosat vagy érdekeset!
A termékek feltöltése előtt mindent tüzetesen átvizsgálok és megpróbálom a legtökéletesebb leírást adni, nem takargatok semmi hibát. Ha valaki bizonytalan, inkább kérdezzen, nagyon szívesen válaszolok. A képek jó minőségűek, ki lehet őket nagyítani jó nagyra.
Csere, étkezési jegy nem érdekel - csak készpénz és licitet nem törlök.
Személyes átvétel esetén 8-20h között csakis a háznál (Albertfalva), vagy környékén, előzetes egyeztetés után. Lehetőség szerint minél előbb bonyolítsuk le az átvételt.
Több termék rendelésénél súly szerint a hatályos postai díjszabás szerint postázok. Sima levél esetén felelősséget nem vállalok a küldeményért!
Kérdésekre szívesen válaszolok!


Jelenlegi ára: 999 Ft

Az aukció vége: 2012-03-11 17:30
. Test your Business English General angol könyv !!! - Jelenlegi ára: 999 Ft

Fontos